Ugrás a fő tartalomra

Méltó bulival indította be a nyarat Molnár Tamás

Ha olvastál egynél több cikket tőlem Molnár Tamás munkássága kapcsán, akkor tudhatod, hogy korosztályom legzseniálisabb szerzőjének tartom őt. Az a színpadi jelenség (frontemberként, zenészként egyaránt), akit egyszerűen nem lehet megunni. Ha tetoválnék magamra dalszövegeket, akkor fixen az ő soraiból alkotnék meg mintát.

Tegnap a Kobuciban megrendezett bulijára velem tartott Kriszta, több videós interjúm operatőre), akinek ez volt az első koncertélménye Tomival. Így vélekedik erről az estéről azóta: "A Molnár Tamás-élményt receptre kellene felírni minden embernek, aki érzékeny világunk aktuális problémáira, vagy a lelke éppen darabokra szakadni készül. Egyszerre gyógyít, elgondolkodtat, felemel, majd újból a mélybe taszít dalszövegeivel és hangzásvilágával... Örömzenélés volt ez könnyekkel és cinkosan összekacsintó mosolyokkal körülölelve. Az este végére mind azt kívánjuk, hogy ez a pillanat, ez a koncert bár soha ne ért volna véget." 

A bulin Tamás remekül keretbe foglalta pályafutását, kezdve az AFC slágerektől a Jetlag korszakon át egészen szólókarrierje darabjaiig. Ezen az estén csak egy-egy akusztikus trackre került sor, sokkal inkább egy "pusztítóan" hangos bulival indította be a nyarat a város leghangulatosabb szabadtéri színpadán. Előtte pedig Majré melegítette be a közönséget.





TOMIVAL FORGATTUNK A KONCERT ELŐTT. 
AZ ANYAGOT ITT NÉZHETED MEG!


szerző: nikiahatos, Nagy Kriszta
fotó: nikiahatos