Ugrás a fő tartalomra

STÁBUNK - IMPRESSZUM

A BSide Hungary 2015 tavaszán jött létre azzal a céllal, hogy ismertesse a hazai zenei élet újdonságait, tartalmas beszélgetéseket közöljön az előadókkal, valamint izgalmas beszámolókat készítsen a muzikális eseményekről. Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy olyan előadókkal is foglalkozzunk, akik máshol nem, vagy csak ritkán kapnak megjelenési lehetőséget.
2024 februárjában az oldal átalakul, így a BSIDE innentől kulturális portálként lesz aktív, ezzel csapatunk nyit a könyvek, továbbá a színház világa felé is. 

A portálon található anyagok kizárólag engedéllyel (Írj a nikiahatos@gmail.com címre!), forrásmegjelöléssel (online felületek esetében kattintható formában) közölhetőek újra más lapokon. A képek esetében a szerző nevét kell megjeleníteni! Sajtóközleményeket, megjelenési igényeket a nikiahatos@gmail.com mailre várjuk, viszont fenntartjuk annak jogát, hogy bizonyos anyagokat ne közöljünk. Megértésed köszönjük!


Niki: Alapító főszerkesztő, szerző, fotós*, riporter*, operatőr*, vágó*  /// *amatőr     
"Hatos Niki vagyok, zene-, írás- és könyvfüggő, amit már 15 évesen pontosan tudtam magamról. Napról-napra jobban szeretek zenével, zenészekkel, könyvekkel, szerzőkkel foglalkozni, a kultúrára hol terápiáként, hol leeresztésként, kikapcsolódásként tekintek. Mióta csak megtanultam, mindig írtam, sokáig kézzel, aztán pedig a billentyűzeten. Rajongói oldalt, regényt, tematikus naplót, újság- online cikkeket. Mivel az élet valójában a komfortzónán kívül kezdődik, így az évek során az írás mellé bejött a fotózás, a videós tartalmak készítése is.
Andi először a barátom lett, később a sajtómunkáim során segített stílusos képeivel. Ezt követően 2015 tavaszán gondoltunk egy nagyot és elindítottuk saját oldalunkat, a BSIDE Hungary-t, amihez 2023 végén egy másik közeli barátnőm, Kriszta is csatlakozott. Számomra ezzel teljes lett a Stáb."

Andi:
Alapító, fotós, operatőr
"Egy közös kis családi kompaktgéppel kezdődött minden, az utazások során lefényképeztem mindent, amit láttam, és nagyon tetszett, hogy bármilyen fontos momentumot megörökíthetek egy kattintással. Onnantól kezdve szinte csak én kezeltem a gépet. Tinédzser éveim során megkaptam az első profinak mondható gépet, így elkezdtem jobban odafigyelni, hogy milyen képeket készítek, hogyan is mutatom meg, hogy milyen az én szemszögemből egy-egy koncert, vagy csak egy egyszerű séta a városban. A fényképezés mellett kiskorom óta nagy szenvedélyem a zene, és bár nem játszok semmilyen hangszeren, és az énekhangom sem jó, mégis eldöntöttem, hogy én valamilyen szinten a zenével fogok foglalkozni - még ha csak hobbiként is. És most épp ezt a bemutatkozást írom arra a zenei oldalra, amit az egyik legjobb barátnőmmel kezdünk el... :)"

Kriszta: Korrektor, operatőr
"A zenével való kapcsolatom kisiskolás koromban kezdődött,amikor énekkari tag voltam, de életem igazán meghatározó részévé majd csak felnőtt koromban vált, amikor az első klubkoncerten részt vettem. Az az élmény ott annyira meghatározó volt számomra, hogy  azóta is a koncertek és zenei fesztiválok szerelmese vagyok. Egy szerencsés véletlennek, a zene iránti közös szenvedélynek köszönhetően találkoztam először a BSide alapítójával, Nikivel, akivel azóta is szoros barátságot ápolunk és együtt járjuk az országot ismert és kevésbé ismert előadókat felfedezve. A megszámlálhatatlan közös koncert után pedig egyszer csak azon kaptam magam, hogy a zenéről, zenészekről szóló cikkek és interjúk nélkül már nem tudok hétköznapi életet élni, tehát amikor felvetődött a kérdés, hogy van-e kedvem részese lenni ennek az egésznek, egyből igen-t mondtam neki.  Így kerültem ide és próbálom meg Nikivel és Andival együtt a zenében, könyvvekben rejlő élményeket megismertetni minden kultúrára fogékony olvasóval és nézővel."