Ugrás a fő tartalomra

Az élet kiszámíthatatlanságát állítja fókuszba újdonságában a Down For Whatever

Legutóbb februárban jött ki új dallal, klippel a 2015 óta aktív Down For Whatever. A sötét hangulatú Kötéltánc-ban olyan témák merültek fel a mélyből, mint a vágyak, a hibák beismerése, a szorongás, vagy éppen mindennapi vívódásaink a múltunk, a jövőnk miatt.

A ma megjelent, eklektikus Láttam Már munkálatai a már megszokott módon zajlottak. A hangfelvétel és mix teendőket Diószegi Kiki (Stray Heart Records) látta el, a mastert Simon István (No Silence Studios) készítette, a szerzeményhez forgott klipet szintén Kiki rendezte, a felvételek Zsoldos Dávid, az utómunkálatok pedig Császár Róbert kezei közül kerültek ki.

"Megjelent legújabb számunk, amely az élet kiszámíthatatlanságáról és annak erejéről szól. Hisszük, hogy mindannyian átéltük már azt az érzést, amikor az élet a legváratlanabb pillanatokban írja át a terveinket, és úgy érezzük, hogy körülöttünk minden porig ég. Ez a dal azoknak szól, akiknek volt bátorságuk továbbmenni, újrakezdeni és szembenézni a veszteségekkel. Reméljük, hogy megtaláljátok benne a saját történeteiteket, és ez a dal erőt ad nektek a nehéz időkben." - írta közösségi oldalain a banda.

Láttam Már-t a zenekar először május 25-én, a Plázson húzza el élőben.


A lista ugyan még nem teljes, de május elején megérkeztek a DOWN FOR WHATEVER nyári turnéjának állomásai. Siófokon túl olyan városokban bizonyít még a produkció, mint Dunaújváros, Székesfehérvár, Sárvár, Jászberény, Hajdúnánás, vagy éppen Alsóörs.


szerző: nikiahatos