Ugrás a fő tartalomra

PREMIER! A reménytelen szerelmeket állítja fókuszba újdonságában Claudia Balla

Claudia Balla októberben adta ki Winter Tale nagylemezét. A korong tulajdonképpen egy óda a magyar télhez angol-francia(-olasz) nyelven, amelyről a DALRÓL-DALRA sorozatunk egyik részében olvashatsz bővebben.

Most pedig itt egy újabb szerzemény az előadótól The Worst Thing címmel. A dal középpontjában az az érzés áll, amikor úgy érezhetjük, hogy a legrosszabb dolog a világon az, hogy nem szeret viszont minket szerelmünk tárgya. A dal producere Mark McKee, aki legutóbb Jeremy Renner lemezén dolgozott. A klipet Budapesten forgatták Bolyki Marcival karöltve.

"A dalt 2022 nyarán írtam. Éppen úton voltam, amikor beugrott az a gondolat, hogy az egyik legrosszabb dolog, amit tehetünk az az, hogy egy olyan személybe szeretünk bele, aki nem viszonozza ezt az érzést. Ezt követően egy másik elképzelés is bevillant, ami pedig az volt, hogy a legtöbb ember a világ híres nagyvárosait szeretné meglátogatni, de egy ilyen hősszerelmes leginkább arra lehet kíváncsi, hogy hol nőtt fel szíve választottja. Ezek köré a feltevések köré épült fel a dal. Felzongoráztam, majd Mark meghangszerelte. Egy akusztikus, magyar nyelvű verzió is készült a szerzeményből Szirtes Edina Mókus közreműködésével, amelynek a címe: Átkoztok. A tavasz során ez a felvétel is elérhető lesz." - árulta el Claudia.

szerző: nikiahatos