Ugrás a fő tartalomra

House dallal fűszerezi a nyarat Grazzy

Grazzy megállíthatatlanul szórja az újdonságokat: igazi különlegességgel, egy tőle szokatlan stílusú dallal pörgeti fel a nyarunkat. A rapper az áprilisi dupla single után ismét Alprite-tal dolgozott, így született meg a Holnaptól.


„Alprite-tal nagyon sok zenei műfajt kedvelünk és nagyon szeretünk velük kísérletezni is. Mivel a house-nak van egy könnyebben elkapható üteme, feldobtam neki az ötletet, hogy kezdjünk vele valamit… aztán ez lett eddigi életünk leggyorsabban elkészült száma” – meséli Grazzy.

És hogy marad-e az elektronikus irányzat? Meglepetésekre és változatosságra biztosan számíthatunk, de a rapper elmondása alapján, nem errefelé kacsintgat.

„Most eléggé erős stílusváltás várható tőlem, de nem ebbe az irányba. Igazából nem is gondolkozom feltétlen konkrét zenei irányzatokban, egyszerűen nem tudok sokáig egy adott stílusban mozogni, mert beleálmosodom. Inkább a zenék hangulatára és szövegvilágára figyelek…”

A trekket egy egyszerű visualizernek indult klip is kíséri. A Holnaptól címben rejlő lehetőségeket és tematikát szépen mutatja az újat hozó napszakváltozás, az út motívumot jól hangsúlyozó buszozás, és a tökéletesen ideillő, valamint Grazzy februárban megjelent lemezének címét adó GARÁZSMENET szó is.

„A videó készítése során több volt az ösztönösség, mint a szándékosság, de ez egyébként tényleg az a dal, ami lezárja a Garázsmenet-érát, és elindítja az újat, ami várhatóan hosszú ideig megmarad majd.” 

Alprite ezúttal nem csak produceri szerepben, de előadóként is szerepel a dalnál, és persze szerzőként is, hiszen mint mindenhez, amihez hozzányúl, rengeteg új ötletet adott hozzá. A két srác remekül működik együtt, és szakmai életük közös szakasza itt nem is ér véget: a polaroid/flegma és a Holnaptól után teljes kollab-lemezzel is készülnek, ezért érdemes nyitva tartanunk a fülünket ősszel is.


forrás: Horváth Luca