Ugrás a fő tartalomra

Édesanyja emlékére egy saját dalát gondolta újra DR BRS

A sikeres dj-producer, DR BRS idén 10 éve veszítette el édesanyját, ez az évforduló pedig arra sarkallta, hogy Csak még egyszer című megható felvételét egy még bensőségesebb, akusztikus verzióban adja elő; melyet egy letisztult, kizárólag az érzelmekre ható stúdiófelvételes klippel együtt mutat be.


„A „Csak még egyszer” három éve született, de az első sorokat már 2014-ben megírtam, amikor anyukám itt hagyott minket. Ő volt a legnagyobb bizalmasom, segítőm, barátom, kritikusom és rajongóm egyben. Ennek már 10 éve és meg kellett tanulnom, hogy minden egyes percet becsülnöm kell, akármilyen kevésnek is érződik. Miután ez sikerült, tudtam csak stúdióba vonulni és méltó zenei formát adni az érzéseimnek. Az évforduló alkalmából a dalból készült most egy akusztikus verzió, mely egy emlékeztető mindenkinek - beleértve magamat is -, hogy becsülje meg a szeretteivel eltöltött időt ” – mondta el DR BRS, azaz Béres Attila, aki kisfiával és feleségével él boldog, teljes családként.

DR BRS új videóklippel együtt üzen édesanyjának, hogy jó vágányon fut és ha Csak még egyszer felhívhatná, minden jót elújságolna neki.


forrás: Fehér Emma