Ugrás a fő tartalomra

DESH, Young Fly és Azahriah új trekkel hódít

DESH új száma Young Fly-jal és Azahriah-val együtt foglalja össze a trió életét. A Bakpakk csajokat, bulikat, piát, hírnevet, barátokat, és albániai kalandokat rejt magában. Merjük kinyitni?


A Bakpakk (magyarul hátitáska) egy flexelős, nagyzolós tematikájú imidzs dal. A szám az azonos című DESH - Young Fly EP előfutára, amely július végén érkezik. "A Bakpakk a saját pozíciónkat írja le, azt, hogy mi mindent tettünk már le az asztalra." - foglalja össze a dal tartalmát Desh. "Szeretünk együtt dolgozni, vibe-olni, nyaralni, hülyülni, ezt az életérzést akartuk áthozni a dalban és a klipben is." - tette hozzá Young Fly.

A dalhoz a trió Albániában forgatott klipet Rádli Bencével, ahol a fiúk gond nélkül illeszkedtek be a mindennapokba és hozták a balkán életérzést.

"Bejött nekünk ez a balkáni vibe, nagyokat mentek a medencés bulik, utána meg érdekes volt bejárni a gettót és ismerkedni a helyi arcokkal." - mondta Desh a forgatásról.

"Karakteres volt az ország, sok mindent láttunk és tapasztaltunk pár nap alatt. Ráadásul folyamatosan végigkísért minket a szerencse a forgatás alatt, szinte az ölünkbe hullottak a legjobb helyszínek és karakterek!" - foglalta össze Fly.

A megjelenést egy újabb dal, a Cherry Mocha követi két hét múlva, majd július végén debütál három további dal a kislemezen. Hogy mire számíthatunk? A fiúkat idézve - Ez az Azi-Deshi-Fly flow, itt nincsen mérték..


forrás: Ozorai Sára