Ugrás a fő tartalomra

Tökélyre fejlesztett örömünnep volt a tegnapi Bring Me The Horizon buli

A Bring Me The Horizon tavaly meghódította a Budapest Arénát, tegnap pedig a Live Nation szervezésében a Budapest Park színpadát szántotta fel Oli Sykes bandája.


A brit produkció zúzós, folyamatosan építkező koncerttel kényeztette a nagyérdeműt, a hét első napján újra bebizonyosodott, hogy nem véletlenül tartják őket a metalcore világ gigászának. A  frontember jellegzetes énekén, sikolyain túl a koncert sikere többek között köszönhető annak is, hogy a Post Human: Nex Gen, átlagnál reményteljesebb, rengeteg kibontanivalót tartalmazó, eufonikus, post-hardcore-ba nyúló dalai mellett felcsendültek a 20 éve aktív formáció legnagyobb slágerei is. Az este során olyan szerzeményeket húztak el, mint a DarkSide, az Empire, a Mantra, a Throne, a Teardrops, az AmEN!, a Kool-Aid, az Antivist, vagy éppen a Drown. A műsor igencsak ki volt matekozva, mégsem éreztem őket mesterkéltnek, minden pillanatban nagyon jól működtek, még a leghátsóbb sorokból is igazi tökélyre fejlesztett örömünnepet élhettem meg.

A teljes banda játéka lenyűgöző, a látványvilág pedig az első pillanattól kezdve az utolsóig valóban mozgalmas volt. Azt hiszem, ez a buli tipikusan azon alkalmak táborát erősítette, ami még azoknak is megért mindent, akik a legnagyobb kánikulát megszenvedve, már reggel 10-től a Park előtt várakoztak a biztos első sorok reményében.

fotó: Gábor Jim Bátori
szerző: nikiahatos