Ugrás a fő tartalomra

Teljes az EXIT elektronikus zenei programja

Artbat, Argy b2b Vintage Culture és még sokan mások csatlakoztak a Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, ARTBAT, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M valamint a még több 100 előadót felvonultató egészen elképesztő felhozatalhoz az EXIT Fesztivál egyik legütősebb színpadára.


Az EXIT Fesztivál mts Dance Arena régóta az elektronikus zene temploma, ahol a középkori várfalak között kiemelkedő line up mellett szórakozhatnak a fesztiválozók, és ez idén sem lesz másképp. A színpad felhozatala most vált teljessé még pár ütős névvel, így egészen biztosan ott lesz majd Carl Cox, Bonobo, ARTBAT, Black Coffee, Maceo Plex, Sama' Abdulhadi, Klangkuenstler, Carlita, I Hate Models, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can't Swim, Argy b2b Vintage Culture, Avantika, Human Rias és Lanna, hogy minden idők legemlékezetesebb bulijait hozzák el.

Évről évre tízezrek utaznak Újvidékre és az EXIT Fesztivál különleges helyszínére, hogy a Dance Arena szentélyében egyesülve élvezhessék a magas színvonalú produkciók és a világszínvonalú hangrendszerek magával ragadó eredményét.

A hétvégén az NSNS Refreshed By Heineken Silver színpadon rengeteg egyedülálló tehetség lép fel, köztük Carlita, Sara Landry, Kobosil, Yotto, Helena Hauff, Cassie Raptor, Francis Mercier, Estella Boersma, Henry Saiz és Oguz.

Mindeközben a Together X House by IQOS színpad, a Gaia Trance színpad és az Urban Bug színpad egész hétvégén a house, techno és trance világából érkező előadók sokaságával tartja majd mozgásban az embereket, mint például ANTDOT, Alex Wann, Sasson, Kitty Amor, Mont Rouge és Sparrow & Barbossa és még sokan mások.

Az EXIT Fesztiváljúlius 11 és 14. között várja az egyik legizgalmasabb fesztiválhelyszínen, a Péterváradi erődben a fesztiválozókat, és ezúttal az „Ébresszük fel együtt a szuperképességeinket!” szlogen alatt egy különleges nyitónapra is készülnek július 10-én.

Kedvezményes árú jegyek még június 15-éig kaphatók az exitfest.org/hu oldalon, amire érdemes még most lecsapni!


forrás: Ábel Niki, Kálmán Orsi