Ugrás a fő tartalomra

Stúdiós klippel, mindennapi témával jelentkezett a Felleng

A Felleng védett eredetű, minőségi, friss, lendületes pop-rock zenekar, 75% Dávid, 25% Bálint színpadraállási rátával. A 2020-ban alakult együttes már túl van egy nagylemezen és egy EP-n, illetve legújabb anyagukról folyamatosan mutatják be szerzeményeiket. Magyar nyelvű dalaikkal céljuk, hogy ne csak problémákat vessenek fel, hanem azokra megoldást találjanak, vagy elinduljanak a megfejtés felé. 

"Megvan az az érzés, amikor ülsz egy társaságban… mondjuk egy munkahelyi ebédlőben, és egyszerűen nem tudsz mit hozzászólni azokhoz a témákhoz, amikről épp társalognak? Az ember azt gondolná, hogy gyerekként van csak ilyen a felnőttek között, de rá kellett jöjjünk, hogy bizony, sose növünk fel. Persze nem vagyunk mi antiszociálisak, egyszerűen adott témák nem érdekelnek minket, ez pedig teljesen természetes, de azért amikor ilyen szituáció van, mindig elgondolkodunk, hogy mit is keresünk mi itt? Miért ülünk ott velük? Miért kell nekem ezt hallgatni? Egyszerű a válasz, mert nem megyünk odébb. Egy ilyen helyzetben pötyögtem be annyit csak a telefonomba, hogy A porcelánboltban nincsen elefántjáték, mert a porcelánboltban nem az elefánt a fura, hanem hogy miért van ott a játéka, ami miatt odament?" - árulta el Kóbori Dávid.

A dal és most a klip is a Grenma Stúdióban készült. Mindig is akartunk egy stúdiós klipet, viszont nem azt a komolykodós fekete-fehér nagyon művészi vonalat, hanem valami Fellengesebbet. Így mindannyian kameráztak a bandából, Szücsi vágott és ötletelt, Bálint utómunkázott.

Június 28-án Balatonalmádiban lehet velük találkozni, a Bondoró Fesztiválon játszunk, június 29-én pedig a Fish! és a Mirror társaságában szántják fel Balatonakarattyán a Peter's Terasz színpadát.