Ugrás a fő tartalomra

Öt év után, Kállay Saunders oldalán tért vissza a multikulturális The Middletonz

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta hiánypótló The Middletonztól, miután debütáló felvételükkel taroltak itthon, és egészen A Dal 2019-es döntőjéig jutottak. Az indie pop trió előtt azonban egy időre bezárultak a kapuk, ám most új lendülettel és videóklippel érkező, elsöprő Halo című dalukkal nyomják meg a RESTART gombot.


Amellett, hogy Kállay Saunderst a globális lemezkiadó, a Warner Music Group szerződtette és idén jelentkezett is első számával, újra összeállt együttesével, a The Middletonz-zal. A csapat korábbi versenydala, a Roses annak idején óriási érdeklődést váltott ki a közönségből, ám az ominózus 2020-as év teljesen parkolópályára tette őket és inkább egyéni karrierjükre koncentráltak.

A megjelent újdonságban a magyar-amerikai előadó finom énekét Slashkovic pörgős rapbetétei és a multitalentum, Fehér Holló produceri képességei színesítik tovább, ezúttal az ír producerrel, anatuval kiegészülve.

„A „Halo” a mi nagy visszatérő dalunk. A szám témája, hogy az életet – annak minden törékenységével és kiszámíthatatlanságával együtt – azok az emberek teszik értékessé, akiket szeretünk, és a velük megosztott pillanatok. Számunkra a zenekarban ennek van egy többletjelentése is. Az utóbbi jó pár évben elhanyagoltuk egymást, a zenei kapcsolatunkat, de most ráébredtünk, mennyire fontos nekünk ez a projekt és a közönségünk” – mondta el a csapat hiphop motorja, Slashkovic.

A The Middletonz igazi védjegyévé vált, hogy a zenét kísérő videóklipek főszereplője Hegyesi Soraya. A népszerű modell öt év után is szívesen állt a kamerák elé megtestesítve ezzel a Kállay Saunders és Slashkovic dalszövegeiben megjelenő múzsát.


forrás: Fehér Emma
fotó: Makk Vata