Ugrás a fő tartalomra

iamyank mindenféle előzetes hype nélkül 8 számos klub lemezt publikált

A főleg dark, downtempo, elszállós, filmzenés és post-metal projektjei közül igencsak kitűnik a mostani megjelenés.


“Időről időre a nagy projektek között kikapcsolódásképp ráfordultam a klubzenékre, mindig épp úgy, ami a legjobban érdekelt, aztán elraktam őket, hogy majd valamikor valamire jó lesz. “

A kiadvány szinte dalonként vált műfajt, óvatos UK Garage-ból indul és Old School Breakbeat-en keresztül jut el az Elektróig majd egy kíméletlen Warehouse Techno trackkel zárja szelekciót.

“Vannak időszakok amikor a sok aprólékos és felelősségteljes tervezésben elfáradok és impulzív döntésekkel bizonyítom magamnak, hogy még mindig szabad vagyok és ha épp úgy tartja kedvem, leszarhatom a promótervet meg a hatékonyságot és csakúgy feldobhatom bandcampre, had menjen. Pont mint most.”

“Akárhányszor olvasok a Spotify-ról és a tulajdonosról, mindig eggyel jobban gyűlölöm az egész streaming koncepciót, habár a világot nem váltom meg vele, de most örömmel töltöttem fel csak Bandcamp-re, az utolsó olyan helyre ahol érzek némi igazságot az artistok irányába”.

A lemez tehát egyelőre kizárólag Bandcamp-en érhető el és rögtön élőben is megkóstolható hiszen yank Sunset Rave-et tart az A38-on július 6-án, olyan zseniális feltörekvők gyűrűjében mint Aurin és Kin Teal.


forrás: Décsy Eszter