Ugrás a fő tartalomra

AQUASWING: Rendhagyó hangversenyre készül a Kamilka & Pesti Sikk

Június kilencedikén, vasárnap egy megismételhetetlenül különleges, soha nem hallott Aquaswing világ nyílik meg a Budapest Jazz Club nagyszínpadán. A dunai széllel, nyárillatú szerelemmel, nem várt csodákkal átitatott koncert alkalmából az elmúlt 10 év legcoolabb sikkes nótáit és az eddig soha nem hallott, vadiúj Pesti Sikk dalokat hallhatja a nagyérdemű.


A 2x40 perces show nyomokban funkyt, electroswinget és női versrap-et is tartalmaz, a fellépés után pedig merch pult várja a közönséget a zenekar eddig megjelent nagylemezeivel, valamint az új évjáratú a PestiSikk borral. A koncert 20:30-kor kezdődik, jegyek a helyszínen, valamint a jegymester rendszerében kaphatók.

Idén 11 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Az NKA által többszörösen támogatott dalszövegíró, énekes, Kiss Kamilka és a kétszeres Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista, Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven. A páros kiváló zenészekkel kiegészülve alkotja meg ezt a stílusos és szenvedélyes időutazást. A 2023-as év nem csak jubileumuk miatt mérföldkő a formáció számára, ugyanis az október eleji Tokaji Bornapokon egy több felvonásos koncerttel fűszerezve bemutatkozott Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor.

szerző: nikiahatos