Ugrás a fő tartalomra

A Budapest Parkban lép fel a vígszínházi fiúzenekar, A GRUND

Június 30-án A GRUND – a vígszínházi fiúzenekar egy estére hátrahagyja a színházat és a Budapest Parkba viszi el a hamisítatlan örömzenét. A zenekar tagjai – Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető Fesztbaum Béla – már nagyon várják a találkozást.

Repertoárjukban helyet kap A Pál utcai fiúk zenéi mellett több legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dal, és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából, Elvis Presleytől és az Illéstől Bryan Adamsen át egészen a The Rolling Stones-ig vagy éppen a Coldplay-ig. A különleges este vendége Dés László Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dzsesszzenész és zeneszerző.

Idén nyáron két alkalommal is látható a Szélvész után is szép vagy című monodráma a Művészetek Völgyében. A Művészetek Völgye egy tíznapos, összművészeti fesztivál, ahol a koncertek felszabadultsága és a csodálatos balaton-felvidéki környezet mellett 10 napon át részese lehet egy igazi alkotó közösségnek. Július 20-án szombaton, 15:00-kor és 18:30-kor a taliándörögdi Művelődési házban adja elő Cseh Dávid monodrámáját Szántó Balázs és Kovács Olivér m.v. Egy magyar fiú a távoli Japánba költözik, ahova régi álma volt eljutni. Kint tartózkodása azonban nem felhőtlen, mivel nehezen találja a helyét ebben a nagyon is idegen kultúrában. Aztán 2017 őszén lecsap egy tájfun a japán fővárosra. A fiú élete pedig ezen az esőáztatta, szeles és álomszerű éjszakán döntően megváltozik. Az előadás rendezője Dino Benjamin.