Ugrás a fő tartalomra

Ünnepeld együtt Beyoncé új albumát Metzker Vikivel a Budapest Parkban!

Párizs, London, Sydney, Amszterdam, Dublin, Brüsszel, Berlin, Johannesburg, Varsó, Stockholm, Sao Paulo, Auckland, Milánó és Bangkok után Budapesten is megrendezik Beyoncé legújabb albuma, a COWBOY CARTER hivatalos album partiját: a Club Cowboy május 31-én érkezik a Budapest Parkba! Ünnepeljük együtt Beyoncét és az új albumot az eddigi legnagyobb magyarországi rajongói partin: cowboyok és cowgirlök, voguing, show, csillogás, a legextrémebb outfitek és Beyoncé karrierjének legnagyobb dalai egész éjjel!


Az eseményen az éppen 18 éves karrierjét ünneplő, Az év DJ-je és egy Fonogram - Magyar Zenei Díjat is magáénak tudó Metzker Viktória is jelen lesz, hiszen éjféltől ő keveri majd a zenéket. Ráadásul egy különleges remixszel is készül a TEXAS HOLD 'EM című világslágerből, melyet kifejezetten erre az alkalomra készít, hiszen ő maga is nagy csodálója Beyoncé életművének.

Metzker Viki hosszú évek óta Magyarország egyik legnépszerűbb DJ-je, aki időről időre zenei produceri ötleteinek eredményeit is a közönsége elé tárja, számos hazai és nemzetközi kollaboráció fűződik a nevéhez. Legutóbbi Let You Let Me Go című dala a nemzetközileg is jegyzett hazai duó, a Stadiumx, valamint a brit Sam Gray közreműködésével robbant be.

Beyoncé nyolcadik stúdióalbuma már elérhető világszerte. Az act ii COWBOY CARTER a sikeres kislemez, a TEXAS HOLD 'EM megjelenését követte. A TEXAS HOLD 'EM kilenc különböző zenei műfaj slágerlistáján landolt Amerikában, köztük a Pop, Hot AC, Country, Rhythmic, Urban, és R&B slágerlistán, mellyel történelmet írt, miután Beyoncé lett az első fekete énekesnő, aki #1 pozíciót ért el a Hot Country Songs slágerlistán, és #1 pozíciót a Hot 100 slágerlistán egy country dallal. A felvétel négy hetet töltött a brit kislemez eladási lista élén is, és már 8 hete Európa legjátszottabb rádiós slágere.

A COWBOY CARTER, melynek executive producere Beyoncé volt, azon hangzások bőségszaruja, amelyeket az énekesnő szeret, és amelyeket felcseperedve hallgatott a Houston Rodeóba történő látogatásai, illetve későbbi fellépései között – country, eredeti rhythm & blues, blues, zydeco és fekete folk. Az album tiszta hangszerelésbe burkolja önmagát egy ünnepélyesen autentikus hangzásvilágon keresztül, melyben többek között harmonika, szájharmonika, mosódeszka, akusztikus gitár, basszus ukulele, pedal steel gitár, Vibra-Slap, mandolin, hegedű, Hammond B3 orgona, tack-zongora és bendzsó is szerepel. Szintén hallható rengeteg taps, patkókopogás, bakancstalpkoppanás keményfa padlón, és igen, még Beyoncé körmei is ütőhangszerként.

forrás: Kiss Csaba