Ugrás a fő tartalomra

Tompos Kátya javára ajánlotta fel ma esti előadása bevételét a Loupe Színházi Társulás alkotói

Tompos Kátya, színésznő, énekesnő két éve nem látható színházakban, koncerttermekben, mert hősiesen harcol egy daganatos betegséggel. Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajával küzd, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem érhető el. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai - a korábbiakkal elletétben már - az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget.


Ilyen esetekben nagy szükség van többek között a szakmai összefogásra. A Loupe Színházi Társulás alkotói, avagy Horváth János Antal, Lengyel Tamás, Lovas Rozi, Molnár Áron a ma esti (05.10.) Árvák című előadásunk rájuk eső bevételét elküldi a Fábián Juli Emlékalapítványnak, - amely szervezet kezeli Kátya gyógykezelési alapját, - hogy ezzel segítsék egy szeretett pályatársuk felépülését.

Te is szeretnéd támogatni Kátyát? "Szeretünk Kátya" címen szerveződik egy jótékonysági gála, amelyre május 25-én kerül sor a Szegedi Nemzeti Színházban. A bevétel teljes mértékben Kátya gyógykezelési alapjába kerül. Ha nem tudsz ott lenni a gálán, de támogatnád Kátya kezelését, akkor ezt a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára utalva megteheted.

Kedvezményezett neve: Fábián Juli Emlékalapítvány
Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000
A megjegyzés vagy közlemény rovatba írd be Tompos Kátya nevét!
Iban szám nemzetközi utaláshoz: HU06-16200151-18543755-00000000
A gyűjtés határideje a koncert napja, május 25.