Ugrás a fő tartalomra

Orvos-Tóth Noémi lesz a Loupe vendége

Különleges beszélgetésre invitálja az érdeklődőket a LOUPE Színházi Társulás csapata a Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá című előadásuk után, május 20-án, a Marczibányi Téri Művelődési Központba. Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus, az Örökölt Sors és a Szabad akarat című nagysikerű, több nyelvre lefordított könyvek szerzője lesz a Loupe vendége, hogy az alkotókkal - Sodró Eliza és Rusznák András, színészekkel, és Horváth János Antal, rendezővel - együtt beszélgessen párkapcsolati dinamikákról, a veszteség feldolgozásáról és a berögzült viselkedésformákról.


A beszélgetést Lovas Rozi, színésznő, a Loupe egyik alapítója vezeti.

Az előadás ajánlója: Különbözőbbek talán nem is lehetnének, Alex és Rupert között mégis minden magától értetődően alakul – ami a lényeget illeti. De mi történik akkor, ha pont ott kap sebet egy kapcsolat, ami az egyik leglényegibb? Hogyan lehet feldolgozni egy újszülött gyermek elvesztését? Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és fentjein. Megingathatatlan arányérzékkel vegyít egymásba humort és megrendülést, gyászt és életigenlést.

A társulás célja, hogy hosszútávon minél több, az előadásaikhoz kapcsolódni tudó szakembert vonjanak be hasonló programokba, hogy valódi társadalmi párbeszéd és feldolgozás indulhasson el a produkciók mentén. A LOUPE szeretettel vár minden érdeklődőt az előadásra és az azt követőbeszélgetésre, jegyeket az alábbi linken vásárolhatnak.