Ugrás a fő tartalomra

Nemzetközi kollabbal jelentkezik Azahriah

Az ördög sosem alszik, ahogy Azahriah sem: pár héttel skatulya 1. című lemeze, illetve a limitált Tisza X Azahriah kollekció piacra dobása után a dalszerző-énekes egy újabb dallal rukkol elő.


A Don’t Turn the Bass Down egy nemzetközi kollaboráció, amelynek zenei alapját a L’Entourloop kollektíva adta. A francia formáció nem ismeretlen a magyar közönség számára: korábban már játszottak a Sziget fesztiválon, tavaly pedig egy Azahriah vendégfellépésével fűszerezett koncertet adtak Veszprémben.

“Amióta felfedeztem a L’Entourloop zenéjét, folyamatosan hallgatom őket. Egészen egyedi, amit művelnek: rajtuk kívül senki sem ötvözi ilyen szinten a hip-hop és reggae elemeket. Amikor tavaly megtudtam, hogy itt fognak koncertezni, felvettük velük a kapcsolatot, aztán a levelezésből végül közös fellépés lett, amit nagyon élveztem. Már ősszel elkezdtünk a közös dal ötletén dolgozni, ami végül most született meg.” - mondta Azahriah az együttműködésről.

Az angol-magyar nyelvű számhoz egy egysnittes klip is készült, amit Franciaországban, Saint-Étienne mellett forgattak a zenészek. “Remek élmény volt a klipforgatás, utána L’Entourloop-ék körbevezettek a stúdiójukban, és még egy Saint-Étienne meccsre is ellátogattunk.” - tette hozzá az énekes.

Azahriah élete és karrierje pedig robog tovább: május 24-én, 25-én és 26-án beveszi, és háromszor tölti meg a Puskás Arénát, ahol hatalmas produkcióval és egy felejthetetlen élménnyel várja a rajongókat.


forrás: Ozorai Sára