Ugrás a fő tartalomra

Júniusban érkezik a Tönkreteszlek folytatása, a Tébolyodott

Június 17-én érkezik Lakatos Levente Tébolyodott című regénye, ami a Nem szabadott volna… sorozat második kötete, a Tönkreteszlek folytatása. Az előjegyzési időszak elkezdődött, ám azok, akik a Könyvhéten meglátogatják a Dopamin kiadó standját, már június 14-től lecsaphatnak a regényre!

Tébolyodott fülszövege:
"Vajon a szerelem kibír ennyi tébolyult fordulatot?
Mia azt hiszi, hogy egy életre elegendő traumát szerzett, amikor gyerekkorában végignézte édesapja meggyilkolását. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Keményen dolgozott azon, hogy kikerüljön a reflektorfényből, ám egy váratlan tragédia hatására – ha védeni akarja magát és a barátait – muszáj volna a nyilvánosság elé állnia. Aztán az események sodrásában lelepleződő hazugságok hatására azon kapja magát, hogy már abban sem lehet biztos, ki is ő valójában. Mindezek mellett saját vágyai is próbatételek elé állítják, nem csoda, ha néha úgy viselkedik, mint egy tébolyodott.
Sámuelt mindenki az élet császárának hiszi, de hiába állnak sorban az utána epekedő nők, nem tud másra gondolni, mint Miára. A pimasz vadász egy csapásra megszelídül, és miközben húgának, valamint a családi vállalkozásnak igyekszik segíteni kikeveredni a slamasztikából, még a féltékenység mardosó érzésével is meg kell küzdenie. És ebben a csatában nem feltétlenül ő áll nyerésre. Ráadásul amikor elhatározta, hogy kideríti, milyen titkokkal terhelt a családja múltja, egészen biztosan nem volt felkészülve a súlyos válaszokra…"

Ha nem tudtok kimenni a Könyvhétre, itt szerezhetitek be a kötetet, akár dedikáltan, biztos ajándékkal. A Könyvhéten jelenik meg egy másik kiadvány is a Dopamin gondozásában, mégpedig Zakály Viktória új romantikus regénye, az Emlékeznem kellett volna.