Ugrás a fő tartalomra

Jann első önálló koncertjével érkezik a Dürer Kertbe

Jann különleges hangterjedelme egyenesen a varsói operáig vezette őt, majd Londonba költözött zenei tanulmányai miatt. Első dalát 2021-ben jelentette meg, egy évvel később pedig meg is érkezett az átütő siker a Gladiator megjelenésével. Korábban a BUSH-on már hallhattuk dalait, most pedig első önálló koncertjével érkezik a Dürer Kertbe október 20-án.


Jann életében már nagyon korán jelen volt a zene. A karizmatikus lengyel művész, író, producer különleges kontratenor hangja egyenesen a varsói Nemzeti Operáig vezette őt, ahol évekig szerepelt, majd Londonba költözött, hogy a BIMM-en tanuljon. Klasszikus zenei tanulmányai ellenére azonban úgy döntött, inkább pop zenei karrierjére fókuszál, így hamarosan otthagyta az iskolát és megjelentette Do you wanna come over című debütáló dalát, amellyel egyből felhívta magára a figyelmet. 2022 elején jelentette meg első EP-jét Power címen és ugyanebben az évben született meg a Gladiator is, amely gyorsan népszerű lett, rengeteg rajongót bevonzva számára és biztosítva helyét a Spotify prominens lejátszási listáin.

Tavaly áprilisban indult első önálló koncertturnéjára, a jegyeket pedig 24 óra alatt elkapkodták minden állomásra. Év elején saját nemzetközi turnéja után Madison Beer vendégeként turnézott, a körút sikere után pedig ősszel úgy döntött ismét útnak indul. Ezúttal szerencsére az Egyesült Királyság, Olaszország, Németország, Csehország, Franciaország, Ausztria, Hollandia és Lengyelország mellett Magyarország is szerepel a listán, így október 20-án a Dürer Kertben is meghallgathatjuk táncos dalait.



forrás: Nagy Kátya