Ugrás a fő tartalomra

Új júniusi, júliusi Pretty Woman időpontok kerültek ki!

A Pretty Woman nyári előadásaira rekord idő alatt fogyott el minden jegy a Madách színházban, ezért nyolc új időpontot illesztettek be a műsorukba. Főként hétvégi és délutáni előadásokat hirdettek meg, kifejezetten azzal a céllal, hogy azok is, akik a fővárostól távolabb eső részekről érkeznének, kényelmesen megnézhessék. 

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán. A hollywoodi csillogás káprázata mögött ezúttal is megmutatkozik a valóság a maga sajátos brutalitásában. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért lesz a gyökeresen eltérő világból érkező Vivian és Edward találkozása sorsfordító. Szerelmük hosszú utat jár be. Miközben eljutnak valódi önmagukhoz, megtalálják vajon egymást is? Az előadásban elhangzik Roy Orbison és Bill Dees Oh Pretty Woman című szerzeménye. A darabban olyanok bizonyítanak, mint Gubik Petra, Arany Tímea, Solti Ádám, Pesák Ádám, Kecskés Tímea, Sári Éva, vagy éppen Borbély Richárd.

Az új Pretty Woman előadásokra a jegyelővétel április 10-én, szerdán reggel 10.00 órakor indul a jegypénztárban. Online, a madach.jegy.hu oldalon 12.00 órától válthatók jegyek. Zárd a színházi évadot a Pretty Woman előadásokkal és a Madách Színházzal!