Ugrás a fő tartalomra

PREMIER! ARON oldalán jelentkezik új dallal Blansch

Megjelent ARON Blansch-al közös számának videóklipje. A Minden rendben egy szerelmespár közvetlenül a szakításuk utáni gondolatait, érzelmeit foglalja össze.

"Mind a nők, mind a férfiak másképpen élik meg a szakítás utáni pillanatokat, így szerettük volna két különböző történetszálon bemutatni azt, miként folytja alkoholba bánatát jelen esetben egy férfi és szenved végül halálos autóbalesetet. Illetve miként zárkózik magába egy lány és próbál rájönni, hogyan alakulhatott volna másképp a párkapcsolata." - kezdte ARON. "Néhány héttel ezelőtt egy már félig-meddig kész ötlettel kerestem meg Blankát. Elküldtem neki a dal demó verzióját és nagyon tetszett neki, igent mondott a felkérésemre. Néhány nap múlva elküldte nekem a saját részét és anélkül, hogy különösebben összebeszéltünk volna teljesen átérezte azokat a gondolatokat, amiket szerettem volna kifejezni a dallal, így szinte olyan volt, mintha a távolság ellenére is egy frekvencián gondolkodnánk. Ez a dal az eddigi pop-punk stílusú daloktól valamennyiben eltér, ám ha becsukom a szemem sokszor egy romantikus dráma főcímdalanként jelenik meg a fejemben a szerzemény, köszönhető ez talán a fülbemászó dallamának, energikus hangszerelésének  és a mély érzelmeket tartalmazó dalszövegének." - tette hozzá.

A dalhoz klip készült, melyet a Palóc Média Műhellyel közösen alkottak meg. Ez volt az első olyan videóanyag, melynek a rendezéséből is kivette a részét ARON, így minden porcikájában különösen közel áll a szívéhez ez a projekt.

"Az alapgondolat az volt, hogy egy férfi és egy nő szemszögéből mutassuk be, a szakítás utáni közvetlen pillanatokat. Míg a hölgy otthon bezárkózva, bánatát olvasásba, zenélésbe és magába fordulva éli meg az időszakot, a férfi felelőtlenül, haragtól vezérelve részeg autós ámokfutásba kezd Budapest utcáin, aminek életveszélyes következménye lesz.. Blansch-al nagyon gördülékenyen ment a munka, ahogy korábban említettem az egész projekt alatt egy hullámhosszon mozogtunk, így mindketten örömmel gondolunk vissza erre a dalra és bízunk benne,hogy a hallgatóknak is tetszeni fog." - árulta még el.

szerző: nikiahatos