Ugrás a fő tartalomra

MELÓ/SULI dallal droppolt Szlimmy

Van-e kiút a logisztikai útvesztőből és vajon túlélheti-e ezt egy kapcsolat az épülő karrier mellett? A trap előadó-dalszerző, Szlimmy vágyódása egy idilli szerelmi élet után erősebb, mint valaha MELÓ/SULI című, új felvételében. A dal Szlimmy Budapest Park fellépése előtt jelent meg.

„Az új dalom arról a bonyolult szituról szól, ami szerintem rengeteg ember életében megjelenik: van egy fontos kapcsolat, talán a legfontosabb az életben, viszont van ezek mellett egy karrier/szenvedély, amiért szintén hajtanod kell. Mennyi energiát szánsz rájuk? Hogyan súlyozod a perceidet? Ha az egyikre szánsz sokat, kifizetődhet, de a másiktól kell elvenned azokat. Nagy dilemmája ez a mérlegelés a hétköznapoknak, amit mostanra sikerült megszoknunk, de a dal írásakor még a kétségbe esett felemből ömlöttek az ilyen gondolatok” – mesélte Szlimmy, miért is tért vissza a melankolikus dalíráshoz, aki legutóbb Hundred Sins, Caanis és Buzás Bence közreműködéseivel Kabát című trekkjével tűnt fel, és jelenleg is Budapest Parkos fellépésére készül egy sor más ismert rapper mellett, A Rapgalaxis Őrzői Vol. 2. keretein belül.

A SULI/MELÓ mély beatjei a hosszasan elnyújtott, kávézós együttlétek utáni sóvárgást erősítik fel, amelyért ismét Loki felelt, vokálosként pedig személyesen Szlimmy barátnője, Patonai Panna énekelte el.


forrás: Fehér Emma