Ugrás a fő tartalomra

Megjelent a Hocuspony első nagylemeze, az Abrakadara

A  súlyos gitár riffekkel megküldött, erősen ének centrikus rockzenét játszó Hocuspony-t a hazai underground rockzenei színtéren már évek óta tevékenykedő Cina Niccoló (ének, gitár), Nyőgér Ádám (dob, ének), Börönte Tamás (gitár, ének) és Mutter Ferenc (basszusgitár, ének) alkotják. Pszichedelikus, garázs hangzású dalaikat magyar szövegekkel adják elő négy szólamban, melyek leginkább a varázslat és a misztikum oltárán áldoznak. 

Tavaly kiadták az öt számos Hocuspony EP-jüket, néhány hete pedig megjelent az Abrakadara albumuk, ami egyben az első nagylemezük. A korongon hét dalt hallhat a nagyérdemű, olyan szerzeményeket, mint a Hétkilenc Prt 1, a Hétkilenc Prt 2, a Sabbath Péntek, a Hatos, a Nyolcaska, a Sághegyi Rém, vagy éppen a Farkas.

Ennek az albumnak jó esélye van arra, hogy 40-50 év múlva ugyanolyan poros, dohos szagú relikvia váljon belőle, mint amikre napjainkban bukkanhatunk egy lemezboltban, vagy a nagyszüleink pincéjében. Támogasd a vinyl létrehozását, amit a sikeres projekt esetén egy hanglemezzel jutalmaz a banda.


forrás: Niccoló
szerző: nikiahatos