Ugrás a fő tartalomra

Megjelent B. Nagy Réka hat számot tartalmazó albuma

Megjelent B. Nagy Réka, énekesnő, influenszer első albuma Az én szívem címmel. A friss megjelenéshez egy új klip is debütál, mely a Szeretném hogyha szeretnél dalhoz készült. A korábban akusztikus formában koncertező énekesnő komplett zenekari felállásban mutatja be új lemezét május 25-én az Akvárium Lokálban.


Az Én Szívem című album a szerelmi útkeresés fázisait veszi végig, az ismerkedéstől kezdve, a szakításokon át egészen a tökéletes társ megtalálásáig. Az első dal (Istent játszani) a rossz kapcsolattól való megszabadulásról szól, majd a lemez utolsó számában (Akarsz-e játszani?) eljutunk az igazi boldogsághoz. Réka erről, az egy életre szóló kötelék megtalálásáról így mesél: “Ebben a dalban minden olyan érzésemet beleírtam, amit akkor éreztem, mikor az esküvőnkön a férjem felé sétáltam, majd kimondtam az igent. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, ezért ezt könnyű volt a zene nyelvén is megfogalmazni.”

Az album dalait Réka szerezte, a produceri munkát a toldyusoo jegyzi. “Tavaly decemberben kezdtünk el dolgozni a lemezen: a hangzásvilágot illetően szerettem volna kísérletezni, így különböző stílusokat ötvöztünk egy-egy dalban. Mivel én sem egyféle műfajt hallgatok, a saját dalaim sem egy sémára épülnek, mégis ettől érzem igazán a magaménak" - tette hozzá az énekesnő.


A lemez címadó dala (Az Én Szívem) még tavaly év végén jelent meg, mint az album egyik előfutára, ahogy a Beretka Ádám közreműködésével készült Hullócsillagot is már ismerheti a közönség.

A Szeretném, hogyha szeretnél című számhoz - a lemez megjelenésével egyidőben - klip is készült. A Barbie tematikára hajazó videóban Réka férje mellett az énekesnő teljes zenekara is feltűnik különböző férfi sztereotípiákat megtestesítő szerepekben, mint a munkamániás, az önimádó, a játékfüggő és a pénzéhes.

A teljes lemezt először május 25-én az Akvárium Lokálban hallhatja a közönség. A korábban akusztikus formában koncertező énekesnő itt már komplett zenekarral áll színpadra.


forrás: Bánki Judit