Ugrás a fő tartalomra

Május elsején is nyitva tart a Madame Tussauds

Minden viaszmás több hónapig készül a Madame Tussauds London melletti titkos műhelyében, külön specialista dolgozik a szemeken, a bőr készítésén, az arcprofil tervezésén. A legtöbb sztár maga is aktívan részt vállal ebben a folyamatban. Palvin Barbi most videón mesél arról, hogy milyen érzés volt részt vennie a figurája megalkotásában. 

„A fejem tetejétől a lábujjamig lemértek - az ujjam hosszát, az arcom minden egyes részét. A legizgalmasabb az volt, amikor felállítottak egy 360 fokos kamerafalat. Úgy fotóztak le, hogy minden szögből legyen rólam kép” - mesélte Palvin Barbi. „Amikor először láttam a figurát, kicsit megijedtem magamtól, de aztán kezet fogtunk és megdicsértem. Vicces és egyben büszke pillanat volt ez számomra” - mondta el Palvin Barbi.


A napokban különleges akciókkal készül a Madame Tussauds Budapest: nyitva tartanak május 1-én is. Igazán érdemes náluk tölteni a munkaszüneti napot, mert a vendégek 50%-os kedvezménnyel készíthetik el saját kezük viaszmását. Sőt, az Anyák napi hétvégén a Cinema Kávézóban egy limonádé áráért kettőt kaphattok!