Ugrás a fő tartalomra

Eddigi legminőségibb számával rázza fel a hetet a BSW?

Nehéz lenne belekötni Meklód és Gaben újdonságába. A Boldogtalanság megjelenését régóta várta a közönség, ma pedig végre megérkezett a YouTube platformjára egy hozzá megálmodott, minőségi klip formájában. 


Jómagam azokat a formációkat kísérem figyelemmel hosszú éveken keresztül, akik egyszerre tudnak könnyed, életigenlő szórakozást nyújtani, akiknek a segítségével igazán ki lehet tombolni magunkból a feszültséget, ugyanakkor képesek mély hangulatokat, érzelmeket is megjeleníteni szerzeményeikben. Ettől válnak életszagúvá. Számomra pontosan ilyen produkció többek között a BSW.

A srácok ezúttal melankolikus hangulatban jelentkeztek, abszolút komolyan vehetőek. A Boldogtalanság esetében a fókusz Meklód belső világára kerül, amit tökéletesen egészít ki Gaben frappáns rapbetétje. A szám zenéjét Matyi mellett Kovács Norbert (mix, master) kreálta, a kisfilm rendezői Horváth Csaba, Sziklai Mátyás, Szemán Dávid voltak, operatőrként Horváth Csaba, Szemán Dávid, Janovits Bence bizonyított, a vágás pedig ugyancsak Horváth Csaba kezei közül került ki.


szerző: nikiahatos