Ugrás a fő tartalomra

DR BRS és az Ocho Macho szokatlan kollektívája

Új rekordot döntött DR BRS kollab slágere, a Koccintós 40 milliós nézettségével már kilátásba helyezte egy friss banger eljöttét. A platinalemezes producerre most egy nyolctagú szuperzenekar, az Ocho Macho figyelt fel, hogy közösen elhozzák 2024 egyik előnyári dalát, a Szavazz a tavaszra-t. A DJ számára ez az első, hogy együttessel lett featje, továbbá 21 éves pályafutása alatt az Ocho Machonak is ez az első, amikor a dalszerzésbe egy DJ-t vont be.


DR BRS számára megérkezett a szezon és végre megtöri a közel féléves, télies csendet egy popfelvétellel Szavazz a tavaszra címmel. Ezúttal viszont nem a sikergyáros volt a kezdeményező, hanem a nagymúltú Ocho Macho, akik szintén régóta először most indítványoztak egy együttműködést.

Maga a formáció frontembere, Kirchknopf Gergő mesélt, mi ösztönözte a megkeresést: „Nekem személy szerint volt egy személyes élményem Atikával, mikor az egyik koncertünk után egy bizonyos klubban ő játszott. Felkaptam a fejem, hogy milyen jófej DJ, rendesen élt a közönséggel és ráadásul egy Ocho-dalt is lejátszott. Legutóbb viszont véletlenül hallottam egy felvételt tőle, aminek nagyon tetszett a hangszerelése és Atika hangja meg a vaker nagyon illett bele, rendesen jókedvem lett tőle. Így kerestem meg és lett végül ez a közös projektünk.”

„Nagyon tetszett a Geri által elküldött demó, megfogta a lelkemet. Én ezt kiegészítettem zenei részekkel, ritmikával és együtt véglegesítettük a szöveget. Arra törekedtünk, hogy Gergő romantikus oldalát az én részem jól kiegészítse, amit szerintem jól összehoztunk. Majd Vígh Arnoldot vontuk be a hangszerelésbe, keverésbe, ami maximálisan olyan lett, amilyet szerettünk volna” – árulta el DR BRS az alkotófolyamatról.

A csapat számára elengedhetetlen volt egy videóklipforgatás, amely annyira jól telt, hogy inkább tűnt egy kis vakációnak. 


forrás: Fehér Emma