Ugrás a fő tartalomra

BEST OF 2024: EZEKET HALLGATTAM ÁPRILISBAN

Eljött április utolsó napja, így hozom is a hónap során megjelent kedvenc dalaimat. Ezekben a hetekben sok eklektikus szerzemény, album került kiadásra, íme azok, amelyek valóban megfogtak.

BSW - BOLDOGTALANSÁG
A Boldogtalanság megjelenését régóta várta a közönség, a hónap közepén pedig végre megérkezett a YouTube platformjára egy hozzá megálmodott, minőségi klip formájában. A srácok ezúttal melankolikus hangulatban jelentkeztek, abszolút komolyan vehetőek. A Boldogtalanság esetében a fókusz Meklód belső világára kerül, amit tökéletesen egészít ki Gaben frappáns rapbetétje. A szám zenéjét Matyi mellett Kovács Norbert (mix, master) kreálta, a kisfilm rendezői Horváth Csaba, Sziklai Mátyás, Szemán Dávid voltak, operatőrként Horváth Csaba, Szemán Dávid, Janovits Bence bizonyított, a vágás pedig ugyancsak Horváth Csaba kezei közül került ki.


KORINNA, UTAZÓ - ZAVAR
Mirtse Korinna és Balázs Mihály harmadik közös dalát adta ki Korinna és UTAZØ néven. Két versmegzenésítés után ezúttal a Zavar saját szerzemény, ami ráadásul egy nem mindennapi témát, a kényszereket boncolgatja. A számhoz szuper klip forgott, amelyhez operatőrként Bikali Sándor tette hozzá a szükséges pluszt.


szerző: nikiahatos