Ugrás a fő tartalomra

Sari Schorr blues lemezzel tér vissza Budapestre

Március 22-én lép fel Budapesten a kiváló blues rock énekesnő, Sari Schorr és megújult zenekara. Következő lemezének munkálatai közben, a tavaszi turné keretében hozza el nekünk legjobb szerzeményeit és a korábbi közönségkedvenc dalokat.


Sari Schorr 2016-ban indította újra karrierjét, és egy döbbenetesen jó debütáló albummal rögtön az európai blues rock közönség egyik kedvenc női előadója lett. A Force Of Nature címmel jelent meg az első album, de a hosszúra nyúlt turnézás és számos fesztivál fellépés után, 2018-ban érkezett a folytatás is, a Never Say Never. Élő fellépéseinek tökéletes lenyomataként, a változatos blues rock dalok energiáját remekül megmutató Live In Europe című koncertlemez következett 2020-ban.

Soron következő albumának munkálatai még tartanak, de 2023 őszén Robin Trower gitárossal közösen megjelentettek egy új albumot Joyful Sky címmel. A kiadvány meg sem állt a Billboard Blues listájának első helyéig! Remek anyag lett, így nem meglepő, hogy Sari Schorr négy dalt besorozott saját műsorába is. A március elején indult két hónapos tavaszi turnén hallhatók lesznek legjobb saját szerzeményei két korábbi lemezéről, néhány remek blues rock átdolgozás, és természetesen a friss Joyful Sky album dalai is. A kiváló énekesnő köré ezúttal egy új zenekar szerveződött. A tavaly megsimert csapatból egyedül a nagyszerű gitáros, Ash Wilson maradt meg, a Magnum zenekarból Lee Morris dobos igazolt át, míg basszusgitáron a kiváló Chris Cliff lesz hallható.


A LOTS Music bemutatja: Sari Schorr – The Future Starts Here Tour 2024
A koncert este 8 órakor kezdődik, előzenekar nem lesz. Kapunyitás este 7-kor.

Belépő: elővételben 8900 Ft, a koncert napján 9500 Ft. Jegyek kaphatók online a www.tixa.hu weboldalon. Limitált nyomdai jegyek az Analog Music Hall kávézójában vásárolhatók, valamint rendelhetők az info@lots-music.com címen.