Ugrás a fő tartalomra

Rég várt duettet adott ki Zséda és Dolhai Attila

Két világ, két kimagasló pályaív, két csodás hang találkozása az Egy ölelés a világ című vadonatúj felvétel. Zséda, hazánk egyik legsikeresebb női előadója és Dolhai Attila, a zenés színház állócsillaga most egy mindent elsöprő, nagy duettben és magával ragadó videóklipben találtak egymásra.    

„Hogy most miért pont az „Egy ölelés a világgal” jelentünk meg, annak több oka is van, de leginkább talán az motivált, hogy úgy érzem, most nagy szükség van valódi, letisztultan szép dolgokra a világban. Ez a dal nekem ilyen. Klasszikus szépségű, nagyívű dallam, fontos mondanivaló, olyan üzenet, ami most nagyon is időszerű” – mondta el Zséda, aki legutóbb három évvel ezelőtt rukkolt elő hasonlóan klasszikus stílusú közössel a Kökény Attilával készült Hello-ban.

Az új szerzemény alapvetően a hűségről szól, ami hosszú távon meg tud menteni emberi kapcsolatokat akkor is, ha végtelen idő telik el, és akkor is, ha eltávolodni látszunk egymástól.

Létray Ákos - Geszti Péter - Moldvai Márk nevekkel fémjelzett szerző/producer triónak nem ez az első együttműködése, olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a Legyen úgy!, vagy az És megindul a Föld, amik Zséda pályájának meghatározó darabjai, a rádiók és a közönség nagy kedvencei. 

A két ikon egy univerzumokat átívelő videóklippel koronázza meg új zenéjét, amelyben igazi időtlen szépségként lép elő Zséda és a Jászai Mari-díjas színész, Dolhai Attila.   


forrás: Fehér Emma