Ugrás a fő tartalomra

Piálós dalt keresel? Akkor itt van Hársházi Szabi új száma!

Jó hangulatú dallal rukkolt elő Hársházi Szabi. A Piálós című újdonság a bulizós alkatú fiatalok számára készült. A dalszöveget Lombos Márton jegyzi, a sokak által dúdolt Hajnalban megyek ma megint haza sláger dalszövegírója.


„Ha jól számolom akkor 13 évet szórakoztattam az éjszakában az embereket, zenés-táncos rendezvényeken. 10 éve hagytam fel vele. Nagy iskola volt a vendéglátózás. Mondjuk úgy...: ez a bálozós, lagzizós időszakom inspirálta ezt a dalt. A hangszerelésbe viszont próbáltam belecsempészni a zeneiségemet, úgy, hogy azért maradjon meg a dal egyszerűsége.” - árulta el Hársházi Szabi a dal zeneszerzője és előadója. 

A dalszöveget Lombos Márton jegyzi. Akinek hasonló műfajban legutóbb Gitano Nagy Lacival sikerült megalkotnia egy már-már bulihimnusszá vált slágert. Az Áldja az Isten (vagy más címen: Hajnalban megyek ma megint haza) hamar felkapottá vált. Többen feldolgozták és bulikban is sokat játszák.

„Örülnék neki nagyon, ha felkapnák az emberek, annak meg főként ha a zenés-táncos rendezvények zenészei is beemelnék a repertoárjukba.” – nyilatkozta Szabi bizakodva, aki azt is elárulta, hogy a dal Karaoke változata is felkerül a single-re.

A Piálós március 10-től elérhető az összes online zenei platformon. YouTube-on pedig az alábbi lyric videóval tálalja Hársházi Szabi kiadója a közönségnek az újdonságot: