Ugrás a fő tartalomra

Összművészeti BEATLES estre készül Marsi József, Czutor Zoltán és Petruska

Látogass el a belváros szívébe március 23-án, szombaton, repülj vissza egy a kiváló társasággal a Beatles aranykorába, és tudj meg róluk még többet! Ezen az estén ugyanis Marsi József legújabb könyvéből ad át részleteket a Kazimír színpadán, miközben kiváló zenészek teszik teljessé a Beatles-élményt.


Marsi József könyve, a 100 Beatles sztori, amit nem ismersz... többek között olyan kérdéseket, témákat vet fel, mint hogy:
- 1960-ban egy bűnöző is pályázott arra, hogy a Beatles tagja lehessen,
 - A Beatles hongkongi koncertjének promóterei ezer ingyen jegyet ajánlottak fel a hadseregnek, mert alig volt érdeklődő az eseményre,
- A Capitol Records 1965-ben egy Paul McCartney lemezt tervezett kiadni, ahol a többi Beatles tag csupán kísérőzenész lett volna,
- John Lennon egy töltényhüvellyel gitározott az egyik Beatles dalban. 

Marsi József Beatles szakíró, az egyik legelismertebb nemzetközi szaktekintély vadiúj könyvéből olvas fel a közönségnek. Az irodalmi vonulat mellett a zenei részt is legalább akkora figyelem övezi majd, mint a vitatémákat, az érdekességeket. Az est fényét két olyan zenész fűszerezi meg, akiknek a Beatles több, mint meghatározó banda az életük során. Petruska András és Czutor Zoltán gitárjátéka, zenei megközelítései emelik az irodalmi-zenés előadás színvonalát.