Ugrás a fő tartalomra

KONYHA akusztik a KKMH Rockházban

A szentendrei gyökerű, Szepesi Mátyás által vezetett háromfős Konyha zenekar, több mint egy évtizede ontja magából különleges hangulatú dalait, amelyeknek hiába minden sora személyes, ennek ellenére meghagyják a hallgatók saját történetei számára is a helyet, így teremtve ismeretlenek ezreiből zenei közösséget.


Mégis csak pár éve, 2019-ben jutottak el a szélesebb ismertségig - a közönségsikert a ma már milliók által dúdolt Százszor visszajátszott és Földrevaló című dalaik hozták el nekik – ma pedig öt albummal büszkélkedhetnek. Szerzeményeik – akárcsak egy valódi konyha – személyes térként működnek, észrevétlenül nyitva ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató belekóstolhasson, szerethessen, sírhasson, velük vigadjon, vagy általuk veszítse el és találja meg újra önmagát.

Szepesi Mátyás, a dalszövegíró-frontember konyhai beszélgetéseihez a szív legmélyebb bugyraiból kínálja a bort, míg társai – Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros biztos kézzel válogatják egyedi alapanyagaikat egyáltalán nem hétköznapi, modern popzenéjükhöz. Budakalászi akusztikus koncertjén a trió egész eddigi életművéből csemegézhet majd a közönség.