Ugrás a fő tartalomra

Húsvéti hangulat a Madame Tussauds Budapestben

A húsvéti hétvégén meghosszabbított nyitvatartással várja a látogatókat a Madame Tussauds Budapest. Jó hír, hogy tovább tart promóciójuk is, amellyel szombat éjfélig az online vásárolt felnőtt, gyerek, diák, családi- és kiegészítő jegyek árából 20% kedvezményt biztosítanak.


Nincs más dolgotok, mint foglaláskor beírni a BUNNY20 kódot és a rendszer automatikusan levonja a 20%-ot. Az így vásárolt jegyek egy évig érvényesek, de mi azt javasoljuk, hogy használjátok ki a hosszú hétvégét, a tavaszi szünetet és látogassatok el hozzájuk. Hogy miért? 

Mert megérkezett hozzájuk Sherlock Holmes és Doctor Strange megformálója, Benedict Cumberbatch. A szenzációs színész figurája csak két hónapig marad náluk, sietnetek kell, hogy megnézzétek a Cinema Caféban, amely angol könyvtárrá alakult a tiszteletére. A Cinema Café húsvéti kínálattal vár mindenkit, lesz nyuszis cake és répatorta is. 

Ünnepi nyitvatartás:
03.29. péntek 10:00 - 18:00 (utolsó belépés 17:00 órakor)
03.30. szombat 10:00 - 19:00 (utolsó belépés 18:00 órakor)
03.31. húsvét vasárnap 10:00-19:00 (utolsó belépés 18:00 órakor)
04.01. húsvét hétfő 10:00-19:00 (utolsó belépés 18:00 órakor)

Mostantól elfogadják a pedagógus igazolványt. Jó hír a pedagógusoknak, hogy az érvényes pedagógus kártyával rendelkezők hétköznapokon (akár a tavaszi szünetben is) 4990 forintos kedvezményes jeggyel látogathatják a produkciót.

Fedezd fel Ferenc pápa titkait a Madame Tussauds Budapestben! Érdemes megállni egy percre Ferenc pápa figurája előtt és vetni egy pillantást a mögötte álló kapura, amely egy magyar kézműves keze munkáját dicséri. A náluk található kaput agyagból készítette T. Takács Tibor - a szombathelyi keramikus a kapu kazettáiban található képeket learanyozva álmodta meg. Az eredeti kapu a Vatikán szent kapuja, amelyet csak különleges alkalmakkor nyitnak meg. A kaput belülről befalazták és szent években maga a pápa bontja le a falat azzal, hogy az első téglát személyesen ő maga veszi ki. Elsőként mindig a pápa hazájából érkező zarándokok léphetnek be a kapun. A látogatók a pápai címert is láthatják a vendégek, amelyet szintén fotók alapján készíttettek el fából. A címer alapjait még Argentínából hozta magával Ferenc pápa, püspökként is ezeket a motívumokat használta. A Madame Tussauds Budapest címere pár apróságban eltér az eredetitől, keressétek meg a különbségeket és persze készítsetek közös képet az egyházfővel az ünnepen.