Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: Tavaszi könyves újdonságok nőktől, nőkről, nőknek

Melyik lenne a kedvenced? Egy mese egy beteljesedett szerelemről, vagy egy izgalmakban bővelkedő házasság története? Megérkezett a nyomdából Bauer Barbara Találkozások című kisregény sorozatának harmadik része, A jövevény, és Jilly Cooper magyarul korábban meg nem jelent regénye, az Emily. Válassz két JAFFA újdonság közül, vagy tölts időt mindkettővel!

A krimiakciók keretében március 13-ig 30-70% kedvezménnyel szerezheted be a megjelölt köteteket a webshopban! A márciusi akciók során egész hónapban 40%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a megjelölt bűnügyi köteteket a Jaffa Könyvesboltban (11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10.). Üzletükben nemcsak kényelmesen válogathatsz az akciós kötetek között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz. A boltunk hétköznapokon 10 és 18 óra között van nyitva.


Megérkezett a nyomdából Bauer Barbara kisregénysorozatának, a Találkozásoknak a 3. része, A jövevény; egy vadonatúj romantikus regény Jilly Coopertől, az Emily; és Bear Grylls mentális tanácsadó könyve, a Töltsd fel az agyad!
Szereted a napjainkban játszódó, fordulatos történeteket, olyan izgalmakkal, mint erotika, autós üldözés, árulás, eldugott pisztoly, pszichotikus barát? Akkor ne hagyd ki a hamarosan megjelenő magyar akcióthrillert, amelynek a címe: Tízparancsolat 2.0.! A három szerző, Herendi Gábor rendező, filmproducer (Toxikoma, Kincsem, Valami Amerika), Divinyi Réka forgatókönyvíró (Szabadság Szerelem, Valami Amerika 2-3, BÚÉK) és Réti László thrilleríró (Megölni Telekit, Budapest Boulevard, Kaméleon) azért fogott közös projektbe, hogy egyén és társadalom szembenállásának kérdéseit feszegessék a napjaink Budapestjén játszódó izgalmas regényben. Ha március 17-ig előrendeled a könyvet a webshopban, akkor nem csak 20% kedvezményt, hanem a szerzők által dedikált példányt kapsz!