Ugrás a fő tartalomra

BEST OF 2024: EZEKET HALLGATTAM MÁRCIUSBAN

Eljött március utolsó napja, így hozom is a hónap során megjelent kedvenc dalaimat. Ezekben a hetekben sok eklektikus szerzemény, album került kiadásra, íme azok, amelyek valóban megfogtak.

MOLNÁR TAMÁS, FILO - HOLNAPTÓL
Molnár Tamás szerzeményeiről legutóbb szeptemberben írtam, amikor drámai klip kíséretében megérkezett Pajor Tamással közös dala, a Világot cserélek. A  szám középpontjában a háború, korunk rémséges létélménye állt. Tomi ezúttal is közreműködésben gondolkodott, mégpedig Filo személyében. A Holnaptól dalban az előadók górcső alá veszik a társadalom, a világ működését, miközben személyes érzeteket is megjelenítenek benne. A szerzeményt Molnár Tamás, Fuchs Benjámin álmodták meg, a mix, master teendőket Somogyvári Dániel látta el. A videót Crizzly rendezte, forgatta, vágta.


BLAHALOUISIANA - EGY POPZENÉSZ NYARA
Árpilis 12-én érkezik a Blahalouisiana új lemeze, avagy a Sötét villám. A korong egyik előfutárát szállította le a hónapban a zenekar, amelyhez egy live session videó készült a Pannónia Stúdióban. Az Egy popzenész nyara tulajdonképpen a nagy lángon megélt napokról, éjszakákról mesél.


szerző: nikiahatos