Ugrás a fő tartalomra

A Stefánia Palota ad otthont a Kamilka & Pesti Sikk gyémántporos nagykoncertjének

Immáron 11 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Kiss Kamilka és Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven.


A csapat tavalyi jubileumát egy összművészeti est keretein belül a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ csodálatos színháztermében ünnepelte. A nagy sikerre való tekintettel a formáció idén is itt tartja nagykoncertjét. Gyémántporos időutazásra fel!

A március huszonhatodikai repertoárt illetően annyit már tudhatunk, hogy a produkció a Pesti Sikk, valamint a Szupernő lemezein megjelent saját dalai mellett olyan számok csendülnek fel, mint a Meseautó, a Nem vagyok én apáca, a Például te, te, te, az Engem nem lehet elfelejteni, a New York, New York. A koncert sztárvendégét Gájer Bálint jelenti, de az este élményét tovább fűszerezi Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor is. A fehérbor kirobbanó illattával, könnyed, üde és friss hatásaival, domináns zöldalma és bodza ízeivel valóban remek élmény. Kamilka ruhakölteményeit ezúttal a zseniális Kiss Márk álmodja meg. 

„Márkot egy csodálatos és lenyűgöző tehetségnek tartom. Sok-sok éve vagyok a legnagyobb rajongói között, őszintén megtisztelő, hogy a ruháit viselhetem. A stílusában, a műalkotásszerű munkáiban jelen van akár a vintage, akár a modern haute couture. Merész és eklektikus stílusa szokatlan és ámulatba ejtő kompozíciókban ölt formát, mint ahogyan az egész lényének van egy megfoghatatlan bája, szeretetteljes áramlása. Mindemellett minden lookban van valami fordulat, valami titokzatosság. Hogy társművészekként évek óta találkozhat a pályánk és összefonódhat a színpadi önkifejezésemben az ő lebilincselő zsenijével a Pesti Sikk, az egyik legnagyobb ajándék az előadói pályámon. A Kamilka & Pesti Sikk több lett ezzel a csodálatos brandünkhöz kapcsolódó művésztől! Nekem ő a kortárs, 2024-re szabott Mozart.” – árulta el Kamilka.