Ugrás a fő tartalomra

A DAL 2024: Ők jutottak tovább a negyedik válogatóból

Ma elstartolt A Dal 2024 negyedik válogatója, amelyben ismét 10 produkció bizonyíthatott. Így láthattuk Roy Galeri, Csintalan Márk, Szalma Annamária és Telek Attila, Szelina, Juhos Zsófi és Patocska Olivér, Szirtes Dávid, a Quack, a Pink Dragon, a Junkies, vagy éppen a FLUIDIA előadását.

A korábbiaknál több, egészen pontosan hatvan formáció kap lehetőséget a magyar dalok versenyén. A műsor zsűrijét Szandi, Németh Alajos Lojzi, Ferenczi György és Egri Péter alkotja, akik állításuk alapján: a zene, a szöveg minősége, valamint a zene-szöveg kapcsolata alapján hozzák meg döntéseiket. A show házigazdáit Rókusfalvy Lili és Fodor Imre jelentik.

A dalválasztó végső győztese Az Év Dala 2024 cím mellett egy teljes lemez elkészítését nyeri meg a nemzetközi Hansa Studios-ban, ahol olyan világsztárok rögzítették albumaikat, mint a U2, a Depeche Mode vagy Iggy Pop.

A negyedik válogatóból olyanok jutottak tovább, mint a Quack, a Junkies, Juhos Zsófi & Patocska Olivér, Roy Galeri, valamint a FLUIDIA.szerző: nikiahatos