Ugrás a fő tartalomra

Solére komolyan gondolja az All In-t - új dalt

Idén érkezik második nagylemeze, és triplázik a Coldplay előtt Solére. Ennek örömére új dallal indítja az évet All In címmel. Szigeti Zsófi ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta: a Spotify EQUAL kampány egyik 2023-as nagykövete múlt héten óriási hírrel jelentkezett, ugyanis ő lesz a magyar a support a Coldplay mindhárom idei teltházas, Puskás Arénás koncertjén, amire maga a zenekar választotta ki őt. 
Mindeközben második albumán dolgozik, és a tavaly klippel megjelent Megtalálom után most itt a következő előfutár egy ízig vérig pop dal formájában All In címmel. Solére az új dalról, és az album munkálatairól: „Amikor kicsi voltam kizárólag a nővérem volt az, aki mellett teljesen önmagam tudtam lenni, és mindig extra biztonságérzetet nyújtott nekem érzelmileg. Az All In refrénje ezt az állapotot festi le, én pedig folyamatosan keresem, hogy tudom ezt az érzetet megtalálni egyedül, felnőttként.”

„Zeneileg úgy érzem, hogy egyre legtisztultabban, és egyértelműbben tudom kifejezni magam, és ennek is köszönhetően ez egy igazi pop dal lett. Az albumon többek között DOÓR-ral dolgozom, és a közelgő anyag stílusában erősen visszanyúl majd oda, amin felnőttem tehát a 90-es évek r’n’b, pop, és hip-hop elemeihez, de természetesen, azért maradnak a UK garage elemek is.”


Solére második albuma várhatóan 2024 második felében érkezik, és a nyári fesztiválok, illetve az Arénás jelenések mellett egy rendhagyó MÜPÁ-s koncertre is készül a Hey June fesztivál keretein belül. Addig is, idei első önálló nagykoncertjét március 8-án Nőnapon tartja az Akváriumban!

forrás: Horváth Luca
fotó: Fábián Soma