Ugrás a fő tartalomra

PREMIER! Két lábon járó redflag pasikat állít fókuszba Szécsi Böbe most debütáló száma

A laza Y2K hangzásvilágú REDFLAG-ben akad minden, mi az egészséges női szívnek nem ingere: kontrollmánás csávó, 30 évesen a szüleivel élő pasi, vagy éppen az a srác, aki folyamatosan az exeit emlegeti...
BÖBE a magyar zenei színtér egyik üdítő színfoltja, aki már rengetegszer bizonyította tehetségét és sokoldalúságát. A friss-ropogós anyag nem csak dallamtapadást okoz, de mély szövegét remek ízlés fűszerezi. Az előadó következő EP-jén Usztics Pepe producerrel dolgozik együtt, akivel igazán hamar egymásra hangolódtak. A közös munka gyümölcse négy dal lett, melyből elsőként a REDFLAG-et hallhatjuk.

„Pont ebben az időszakban voltam általános iskolás, és nagy hatással volt rám például Britney Spears, a Bratz babák vagy az akkori divat. Már az előző EP-m kreatívjai, és a hozzá készült fotók is ezt a vibe-ot hozzák. Ezt szerettem volna folytatni az új anyagnál is.” - kezdte BÖBE.

A Bratz babák BÖBE EP-jének vizuális megjelenését is erősen inspirálták. Minden dal borítójához készül Rósz Anna grafikus segítségével egy BÖBE-BABA, ami az adott szerzemény hangulatának és sztorijának megfelelően van felöltöztetve. Így például a kislemez beharangozójához, a REDFLAG-hez tartozó játék kiegészítőként kapott egy kis piros zászlót. A figurák egyébként nemcsak arculati szempontból lényegesek, egy kiemelkedő plusz jelentéstartalom is társítható hozzájuk: „Azért szerettem volna ezt a koncepciót mert egyrészt nagyon szeretem, ha társul egy vizuális sztori a számaimhoz. Másrészt azt gondolom, hogy manapság már-már termékként tekintenek az emberek a dalokra, és ez a koncepció ennek is állít egy pici görbe tükröt, hiszen a dalokat úgy promózom, mintha magukat a babákat próbálnám eladni.”
forrás: Seprényi Fanni
szerkesztő: nikiahatos