Ugrás a fő tartalomra

Neked is sok már a csöpögős Valentin-napból? Akkor hozzád szól cserihanna újdonsága

Ezen a néhányak számára, lelkileg megterhelő napon miért is ne lehetne ma a tükrünkkel elmélyíteni még jobban a kapcsolatot? cserihanna Akinek én sok vagyok című dalával az önelfogadást és egészséges önérzetet hirdeti, amelyhez ezúttal épp annyira abszurd és vicces klip forgott, mint amilyen maga az énekesnő-dalszerző lénye, és amelyet neki már sikerült elfogadnia. Ám ezen a becses napon még egy klip sem maradhat egyedül, így egy koncertbejelentéssel kapott párt az új felvétel.


Tavaly született meg az alterpopot az egyik legszabadabb módon értelmező cserihanna első, óriási ováció követte nagylemeze, a KIKÖTŐ, amelynek Spotifyon a legtöbbet hallgatott dala az Akinek én sok vagyok lett. Hanna pedig végre rátalált arra a debütáló kliprendezőre, aki szintén az elrugaszkodott ötletek iránt rajong ezzel elkészítve a közönségkedvenchez méltó vizuális aláfestést.

„Mivel a dal a hosszan elfojtott düh felszínre töréséről szól, és arról, hogy minél tovább nem fejezed ki egészséges keretek között a haragodat, annál kevésbé sikerül majd szofisztikátlan elküldeni azt a valakit a legtávolabbi pontra, ezért ehhez mérten igyekeztünk Márkus Sándorral, a klip rendezőjével megtalálni azt a vizuális formanyelvet, ami ennek a humorát és mélységét is képes kifejezni. Sanyival egyébként együtt dolgozunk a Budapest Bábszínházban és már korábban rájöttünk, hogy hasonlóan abszurd gondolkodás jellemzi őt képileg, mint engem verbálisan, ezért úgy gondoltuk, hogy jó lenne valamit közösen alkotni. A végeredményben mindamellett, hogy vicces, és tele van látszólag teljesen indokolatlan dolgokkal, van valami végtelenül tragikus és fájdalmas érzet is. Valahogy annak a fájdalma, amikor elengedjük a megfelelési kényszert és vállaljuk magunkat, még ha ezzel teljesen egyedül is maradunk. Beleállni abba, hogy sok vagyok. Fontos szempontunk volt továbbá, hogy semmi esetre se illusztráljuk a dalt. Az egész stáb - Vincze Alina operatőrrel az élén és minden közreműködő ember annyira jó fej volt, lelkes és segítőkész, hogy biztos, hogy életre szóló élmény marad ez a forgatás” – mesélte cserihanna, aki 2024. április 5-én az Akvárium Klub Lokál termében tartja idei évi, első önálló koncertjét. 

Míg beszerzed a koncertjegyed, addig nézd meg a vadiúj klipet, amely jókedvre deríthet mindenkit, akinek elege van a csöpögős Valentinozásból.


forrás: Fehér Emma
fotó: Chován Eszter