Ugrás a fő tartalomra

Március elején mutatja be a Szappanoperát a 6SZÍN

Már zajlik a regisztráció az idei Színházak Éjszakája programjaira. A 6SZÍN sok izgalmas eseménnyel készül, lesz koncert, színdarab alkotás, szinkronszínház, nyílt próba, jóga és színházmaraton. Várnak mindenkit szeretettel március 23-án szombaton, egész nap Jókai utcában.

Február végén mutatja be Spiró György: Szappanopera című egyfelvonásos vitadrámáját a Fórum Színház és a Szentendrei Teátrum koprodukció keretében, Szentendrén. A darab a bemutató után nem sokkal, március 9-én este 7 órakor pedig a 6SZÍN-ben látható. Idén van a magyarországi Holokauszt 80. évfordulója, az előadás során pedig elvonul a szemünk előtt Magyarország XX. százada. A Szappanopera olyan kérdéseket tesz fel nekünk, melyekkel ideje szembenéznünk. Főbb szerepekben Járó Zsuzsa, Kenderes Csaba és Faragó András, a darab rendezője és producere Németh Kristóf.

A CÉGVEZETŐ
Februári kínálatunkból jó szívvel ajánlják még Háy János: A cégvezető című darabját, melyet Sághy Tamás előadásában láthatnak. A színház egyik fontos feladata az, hogy tükröt tartson elénk. A cégvezető humora, öniróniája, tragikomikus önreflexiója minden felnőtt néző saját története is.