Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Az Ág se húzza a Maluridé tagjait

Új dallal rukkolt elő a 2022 óta aktív Maluridé (Viszkeleti Júlia - ének, Farkas Virág Zazie – billentyűs hangszerek, vokál, Hodován Milán – producer, billentyűs hangszerek). A csapat az alternatív, ugyanakkor elektronikus hangzásvilágot ötvözi a dream-pop műfajával. 

"Több olyan dalunk van, aminek a sztorija viszonylag egyértelmű, levonható belőlük valamiféle konklúzió. Az Ág se húzza, ami a Maluridé harmadik magyar szövegű dala, azonban inkább impresszionista képekből áll, mintsem történetet mesél. Julcsi szövege mögött az önmagunkkal folytatott belső harcok és játszmák sejlenek fel, meddig megyünk el bizonyos gondolatokkal, és ezek a belső mozgatórugók hogyan húznak-vonnak minket. ‘Nézd hogy fújja, az ág se húzza’ hangzik el a refrén ismétlődő soraiban." - árulták el az újdonság kapcsán.

"A dalhoz Szatmári Andie rendezésében készült klip ezt, a múlt és jelen közötti imbolygást mutatja be, a táncosok improvizatív, és a klipforgatás helyszínén összerakott minimalista koreográfiája pedig a szöveg leginkább költői képei mögött meghúzódó érzelmeket festik le. A klip érdekessége még, hogy VHS és digitális kamerával dolgozott Farkas Zoltán és Szűcs Gábor, amit Andie, 48 Hour Film Project Eindhoven - Legjobb Film-díjas rendező és Turi-Kováts Katalin vágó gyönyörű meglátásai hívtak életre.” - tették hozzá.

forrás: Turjányi Lilla