Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: Megérkeztek a JAFFA kiadó tavaszi újdonságai

A tavasszal együtt megérkeznek a JAFFA kiadó első újdonságai is! Már kapható az Ordításmentes házasság című önsegítő könyv, de hamarosan a könyvesboltokba kerül Bauer Barbara új kisregénye, A jövevény, és Jilly Cooper magyarul most először megjelenő romantikus regénye, az Emily!
Randizz könyvekkel!
A JAFFA kiadónál nem csak egy napig tart a Valentin-nap! Randizz könyvekkel, ugyanis még élő akciójuk keretében február 28-ig 30-70% kedvezménnyel szerezheted be a megjelölt köteteket a webshopban! A www.jaffa.hu webshopban a rendelés leadásakor Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőséged van. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérheted MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is. Figyelem: a postaköltség mostantól 1500 Ft, amelyet azonban nem kell kifizetned, amennyiben 9000 Ft fölötti értékben rendelsz tőlünk!

Születésnapi dupla kedvezmény
Huszadik szülinapjuk alkalmából a Jaffa Könyvesboltban is különleges kedvezmények várnak: egész február hónapban 20% alapkedvezményhez plusz 20%-ot adnak a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt található üzletben. Ott most minden könyvet 40% kedvezménnyel vásárolhatod meg február 29-ig.

Megjelent egy hiánypótló mű
Új kötettel jelentkezett a nagy sikerű Ordításmentes gyereknevelés szerzője, az amerikai család- és házasságterapeuta Hal Edward Runkel. Ezúttal az Ordításmentes házasság című könyvében ad tanácsokat a kapcsolati nehézségekkel szembenéző pároknak.

Előrendelhetők az új könyvek!
Hamarosan érkeznek, és már előrendelhetőek tavaszi újdonságok! Olyan érdekességeket találsz közöttük, mint például Bauer Barbara népszerű kisregénysorozatának, a Találkozásoknak a harmadik része, A jövevény, Mörk Leonóra regényes útinaplójának, A papagájos ablaknak az új kiadása, és egy vadonatúj romantikus regény Jilly Coopertől, az Emily.