Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: Akciókkal ünnepli 20. születésnapját a JAFFA!

Ezen a héten három különféle akcióval is meglep a Jaffa. A kiadó huszadik születésnapja alkalmából mind a könyvesboltban (a Móricz Zsigmond körtérnél található, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatti üzlet), mind a webshopban 40% kedvezmény vár rád. Emellett egy héten át e-könyveikhez is engedménnyel juthatsz hozzá.

A www.jaffa.hu webshopban a rendelés leadásakor Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőséged van. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérheted MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra.


Megkezdődött az akció e-könyvekre is. Két héten át (február 5. és 18. között) valamennyi címüket 25% kedvezménnyel szerezheted be! Köztük azokat is, amelyek most váltak elérhetővé ilyen formában.

Ha szereted az indián történeteket, kíváncsi vagy rá, hogyan élnek Ontario északi részén az őslakos indiánok manapság, a mágikus hagyományok és a modern világ határán, akkor válaszd a számos irodalmi díjjal kitüntetett kanadai író Joseph Boyden Foggal született című novelláskötetét, amelynek középpontjában ők állnak. A szerző lenyűgöző erővel mutatja be azt a misztikus vagy skizofrén állapotot, amelyben élnek, kezdve annak a nőnek a történetével, aki egy farkast szült.

Szintén kapható mostantól e-könyvben egy sporttörténeti újdonság, amelyből olyan történelmi titkok derülnek ki, mint hogy annak idején Rákosi a dísztribünről nézte végig, hogy a lelátó leszakad. Csillag Péter és Dénes Tamás kötete, a Budapest futballkönyve, amely a főváros múltjának elfeledett futballhistóriáját eleveníti fel a 19. század utolsó éveitől az ezredfordulóig.

Az E-könyv újdonságok listáját gyarapítja Scott Carney Ami nem öl meg című könyve. A szerző azt a kérdést tette fel magának, a természeti környezet segítségével meghekkelhetjük-e a testünket, és megváltoztathatjuk-e a belső biológiai működésünket. Könyvében beszámol a saját átalakulásáról, amelynek során eljutott a teste és az elméje tűrőképességének a határáig, és az út csúcspontjaként 28 óra alatt, pusztán egy futónadrágot és tornacipőt viselve megmászta a Kilimandzsáró havas csúcsát.