Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: 20 éves lett a JAFFA kiadó

Ünnepeld meg Te is a JAFFA kiadó kerek, immáron 20. születésnapját! Különleges alkalom ez, a kiadó munkatársai ajándékkal készültek számodra, így mind a könyvesboltukban, mind a webshopban szép kis kedvezmény vár.


Bármilyen hihetetlen, de a JAFFA már huszadik éve van jelen a magyar könyvpiacon, akik büszkék a sokféle műfajban megjelenő, nagy példányszámban fogyó könyveikre. Mivel a sikereket a hűséges Jaffa-olvasóknak köszönhetik, szeretnének köszönetet mondani, és különleges kedvezménnyel ajándékozni meg a közönséget! Születésnapjuk alkalmából február 1-én indul a webshopukban a kéthetes online akció, amelynek keretében minden könyv 40% kedvezménnyel kapható február 14-ig. A www.jaffa.hu webshopban a rendelés leadásakor Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőség van. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérheted MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.

A Jaffa Könyvesboltban is megünnepelheted a születésnapot: egész februárban a 20% alapkedvezményhez plusz 20%-ot adnak. A bolt a Móricz Zsigmond körtérnél található, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. Egy szó, mint száz: minden könyvüket 40% kedvezménnyel vásárolhatod meg a boltban február 29-ig.