Ugrás a fő tartalomra

GLAMOUR Women of the Year 2024: Ezeket az énekesnőket jelölték idén

Bejelentették, hogy kik alkotják az idei GLAMOUR Women of the Year jelöltjeit. A gálán idén is hat kategóriában adják át a trófeákat, a jelöltekre pedig március 19., kedd éjfélig szavazhat a közönség.

Réka 14 éves korában fogott zenei karrierbe, eddig olyan munkái kaptak nagy népszerűséget, mint a Valahol, az Emlékezz rám és a Láss Belém. Réka muzsikus, valamint vlogger tevékenységében egy biztosan közös: arra biztatja a követőit, hogy fogadják el magukat.

A 2022-es X-Faktorban tűnt fel, a tehetségkutató óta pedig megtalálta saját hangját, egy elég vagány, dögös irányba indult el. Olyan számok fűzödnek hozzá, mint a Valentino (Csoky), a Villám (Ekhoe), a Rari, a Rendben (Manuel), vagy éppen a Revolver.

Több mint 10 éve nyerte meg a Megasztárt, 2017-ben pedig már az X-Faktor zsűrijeként láthattuk. Olyan számokat kaptunk tőle, mint a Szép mosolyú lány (Marics Peti), a Vadonatúj érzés, a Ne engedj el, az Úgy fáj, vagy éppen a Nem lélegzem.

SCHOBLOCHER BARBARA
A Blahalouisiana 2012 óta aktív, ám Barbi tehetségére tavaly egyénileg is reflektor került, ugyanis a Sztárban Sztár második helyezettje lett. Az énekesnő a legjobb frontasszonyok egyike, akiről köztudott, hogy fontos számára a környezetvédelem is.

A négy lemezes Tóth Vera idén 20 éve, hogy megnyerte a Megasztárt, 2017 óta pedig Dés László koncertjeinek állandó vendégeként is bizonyít. Férjével, Pauli Zoltánnal egyedi esteket tartanak borászokkal, finom falatokkal, kellemes, intim hangulatban.


szerző: nikiahatos