Ugrás a fő tartalomra

BUDAPESTI SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA: Márciusban a Vígszínházban

Március 23-án kerül sor Budapesti Színházak Éjszakájára a Vígben. A színház változatos programmal készül erre a napra, estére, így az alagsori büfében 15 órától Víg Könyvklubot tartanak, ahol beszélgetéseket hallgathatsz a színház történetéről megjelent könyvek kapcsán. A könyvklub résztvevői: Fesztbaum Béla, Gellért-Robinik Péter, Hullan Zsuzsa, Illyés Ákos, a helyszínen könyvvásár és dedikálás is lesz.

15 órakor a Krum című előadásukat nézheted meg a Pesti Színházban. Hanoch Levin elgondolkodtató remekműve fájdalmasan őszintén beszél a szerelemről, a magányról és a kilátástalanságról. Vajon van kiút ebből a bizonytalanságból? 

Délután 17 órakor szeretettel várnak minden érdeklődőt Franz Kafka - A kastély című előadásra és utána a közönségtalálkozóra. A nézőknek lehetőségük lesz feltenni a darabbal kapcsolatos kérdéseiket és izgalmas háttérinformációkat is megtudhatnak.

Este 21 órakor a Házi Színpadon nézhetik meg a legújabb bemutatót a Csodát, Dino Benjamin rendezésében. Schwajda György komédiája tele van szívbemarkoló helyzetkomikumokkal, egymásért vállalt kölcsönös hazugságokkal és a közösségben megnyilvánuló emberséggel.

BESZERZEM A JEGYEKET!