Ugrás a fő tartalomra

Az élet értelmét kutatja új klipjében a The Trousers

A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó The Trousers srácai új klippel rázzák fel február utolsó hetét. 
A banda 2022 végén a Music Fashion gondozásában adta ki Animal Gun című nagylemezét, amelyet azóta a lett székhelyű, több nemzetközi irodával rendelkező kiadó, a Sliptrick Records népszerűsít is Észak- és Dél Amerikában, valamint Dél-Kelet Ázsiában. A korongon 10 dalt hallhatunk, amelyek közül eddig négy szám kapott képi megjelenítést, ehhez csatlakozott most az ötödik, angol nyelvű elem.

A The Great Beyond rendezője Kőváry Dániel filmes, a csapat frontemberét jelentő Kőváry Zoli unokaöccse, aki egyben 2022-ben elhunyt Kőváry Péter fia.

„Nem csak a dal, de a klip is filozófiai kérdéseket feszeget. A koncerteken készült felvételeken túl egy Földre érkező asztronauta kalandjait mutatja be, aki az élet értelmét kutatja. A videóban nagyon erős kulturális utalások találhatók; az asztronauta feltűnik például Hamlet és az ószövetségi Ádám szerepében is.” – árulta el Kőváry Zoltán az NKA által támogatott kisfilm kapcsán.

A The Trousers már rögtön az első hétvégén, vasárnap (03.03.) fergeteges bulival üdvözli a márciust, ugyanis a budapesti Analog Music Hallban az amerikai Dirty Honey előtt játszanak. Tavasszal pedig a Konflikt társaságában cseh és szlovák mini turnéra indulnak.
szerző: nikiahatos